Ismerje meg a TextPro rendszert!  Az előnyös tulajdonságai miatt hasznos társa lehet Önnek is!
MENÜ

Ez egy korábban kifejlesztett készülék!

 

Leárazás alatt!!

 

Énekszöveg kijelző

 

Az énekszámkijelzõ két egységbõl a kijelzõbõl és a távvezérlõbõl áll. A kijelzõ, világítós számokkal mutatja a beállított énekszámot. 3 vagy 4 karakteres lehet. Az előlap szerkezetéből kiindulva, hagyományos LED-es, és az elegásabb tele LED-es típusú lehet. 

A három számjegyes kijelzõvel csak az énekszámok jelezhetõk. A kijelzõ távvezérlõn megnyomott számokat mutatja a beírás sorrendjében. A számok a * gombbal törölhetõk, vagy nyomógombokkal átírhatók. Új szám beírása után a kijelzõ villog a figyelemfelkelés miatt.

A négy számjegyes kijelzõre elõször az énekszám írható ki, majd a versszakszám. További gomb megnyomással csak a versszakszám változik. A régi énekszám a * gombbal törölhetõ. Új szám beírása után a kijelzõ 4-szer villog. Két számjegyes ének kiírásakor a számokat 0-val kell kezdeni. Másik lehetőség, hogy az énekszám beírása után, ( pl. 12 ) megvárjuk a kijelző figyelemfelkeltő villogásának végét. Az ekkor beírt számok a versszakszámot módosítják.

 

 

 

 

 

A kijelzõre több típusváltozatot fejlesztettünk ki, hogy a templom belsõ építészeti megoldásaihoz igazíthassuk. A kijelzõ számai piros, vagy zöld színûek lehetnek. A kijelzõ keret fekete, fekete- arany, fehér, fehér-arany, barna vagy egyedi kialakítású lehet.

A kijelzõ a templomban a falba rögzített kampóra felakasztható, vagy tartószerkezete segítségével felcsavarozható. Az utóbbi esetben, a készülék szögbeállítása is lehetséges. A kijelzõ mûködéséhez hálózati feszültség szükséges. A beépített hálózati csatlakozója 1m hosszúságú. A készülék teljesítményfelvétele 4 W.

A távvezérlõegység a kijelzõhöz vezetékkel, vagy vezeték nélkül csatlakoztatható. A távvezérlõ vezetékes összeköttetés esetében tuchell dugós csatlakozású. A rádiós kapcsolat 433 MHz-es engedélyezett frekvencián történik.

A távvezérlõegység 12 gombot tartalmaz. Az 1-9 gombbal számok írhatók ki, míg a * a kijelzõ törölhetõ. A # -al MIDI 4/D vagy MAXI 4/D esetében DCF kijelzésre kapcsolható át a kijelzõ. A vezetékezéshez 3 eres árnyékolt kábel javasolt. Max. kábelhossz 200m. Rádiós összeköttetés esetén az áthidalható távolság max. 80m. A távvezérlõben normál 9V-os elem szolgáltatja ez energiát, melyet évente egyszer cserélni kell. A távvezérlő első oldalán lévő LED a billentyű lenyomásakor felvillan, jelezve a működőképességet. Vezetékes távvezérlõ esetében kábelen kapja a tápfeszültséget. Egy távvezérlõ több számkijelzõt is tud vezérelni. Külön megrendelés esetén a kijelzõkhöz több távvezérlõegység is rendelhetõ.

Az énekszámkijelzõ felépítése a helyi sajátosságoktól, igényektõl nagymértékben függ. Ezért több típus kifejlesztésére volt szükség.  A típusok közötti választékot az alábbi táblázat tartalmazza:

 

Énekszámkijelző árjegyzék

 

 

A felsorolt típusok mindegyike vásárolható vezetékes összeköttetéssel is. Ebben az esetben a táblázatban lévő árakat egységesen 10.000Ft + ÁFA-val kell csökkenteni. Az általunk szállítható fehér árnyékolt vezeték ára 40Ft/fm +ÁFA. A vezetékkiépítés nincs költségelve. Rádiós távvezérlő ára külön megrendelés esetén 6.400Ft + ÁFA.

 

Típus

Kijelzõ mérete

Számjegyek száma

Megjegyzés

  Ár

MIDI 3/R

40x28 cm

3           

Énekszám

65 eFt +Áfa

45eFt + Áfa

MAXI 4/R

40x28 cm

4          

Énekszám,

versszakszám

79 eFt +Áfa

55eFt+ Áfa

 

 

 

 

Asztali nézet